KRAJ SVETA

Isusov dolazak je neposredno pred nama! Da li smo spremni?

Prošlost i budućnost celog svemira + svetska diktatura i religija + prisilna vakcinacija = skori Isusov dolazak – Goran Šušljić 7 stranica DOWNLOAD PDF

Velika Borba izmedju Hrista i Sotone 1884 – Ellen White  193 stranice DOWNLOAD PDF

144.000 – Goran Šušljić 8 stranica DOWNLOAD PDF

666 = Trojstvo – Goran Šušljić ONLINE

Bezgrešnost već na zemlji? – Goran Šušljić 1 Stranica DOWNLOAD PDF

Evolucija ili Bog i poslednji dani na zemlji pred Isusov dolazak – Goran Šušljić 5 stranica DOWNLOAD PDF

Duh Proroštva u poslednjim danima pred Isusov dolazak

Poslednja generacija Božjeg naroda po Bibliji ne samo da drži i sedmi dan subotu (4. zapovest), nego poseduje i Duh Proroštva, jer je Bog to najavio (Otkrivenje 14,12 i 19,10). Zašto je proroštvo važno upravo u poslednjim danima pred Isusov dolazak? Zato što upravo u ovom vremenu postoje hiljade kontradiktornih tumačenja Biblije i promena, i zato Bog želi, da Njegov narod poslednjeg vremena dobije potpuno razumevanje Biblije, da bi izbegao poslednje zamke i prevare neprijatelja pošto je kraj vremena milosti neposredno pred nama.

Pravi Božji prorok nikada ne suproti Bibliji nego drži svih 10 zapovesti, tj. i subotu {2. Mojsijeva 20,1-17}. Ova konstelacija se ispunila samo kod Ellen White, za razliku od harizmatičkih „proroka“ i „iscelitelja“ koji dobijaju silu od samog Sotone i odbijaju večni Božji zakon i proglašavaju ga „simboličnim“ ili „promenjenim“ (u Novom Zavetu). Ohrabrujući spisi od Ellen White nas vode ka izvornoj biblijskoj istini, koja se nalazi i u ovom tekstu. Ako čitamo uz molitvu svaki dan Bibliju, Bog će nam dati istinu i snagu da budemo spremni za skori Isusov dolazak i kraj ovog zlog sveta, i da postanemo deo poslednjeg Božjeg naroda, a ne deo Vavilona palih crkava. Neka nam Bog pomogne da donesemo ispravnu odluku dok vreme milosti još uvek traje!

Slava, hvala i čast silnom Bogu Ocu i Njegovom Sinu Isusu Hristu!